Upp till 150 platser sommartid

GOD MAT OCH TREVLIG MILJÖ. Thai-Garden i Piteå öppnade 2002. Restaurangen har ca 90 platser inomhus och en uteservering sommartid.

Hos oss är det viktigt att alltid använda färska kryddor liksom övriga råvaror. Våra
lokaler är ljusa och fräscha med många sittplatser. Sommartid öppnar vår
uteservering med ca 60 platser. Thai-Garden är en kryddig thailändsk restaurang, du
hittar oss i hjärtat av Piteå. Varmt välkommen.

NYHET: För jubileum, kalas eller bara som stämningshöjande familjemiddag – beställ
hem våra kockar för exklusiv ”home-cooking” på plats hos er. Ni väljer själva hur
delaktiga ni vill vara, betrakta eller ta aktiv del i matlagningen.

”Vi har fullständiga rättigheter och erbjuder även mat för avhämtning samt catering”

Presentation av våra duktiga och erfarna kockar

Kock_ChimNamn: Prachumsri Srivanat
Smeknamn: Chim
Erfarenhet: Ägare/kock, självlärd sen barnsben. Har länge förfinat kunskaperna som specialistkock inom thaiköket.
Drev tidigare matbutik med erfarenhet från catering. Har även hållit i matlagningskurser.
Vad rekommenderar du och varför?: Kyckling grillspett med hemmagjord jordnötssås på eget recept med bl.a. tamarinpasta.

 

Kock_2

Namn: Yaowalak Sri-Akson
Smeknamn: Na-Jao
Erfarenhet: Har under många år i Thailand jobbat som kock både inom skolväsendet och sedan på flera olika restauranger i nordöstra delarna av landet.
Vad rekommenderar du och varför: En typisk och populär Thairätt som jag tycker är god är Pat Thai, wokade thailändska nudlar, antingen med räkor eller kyckling. Serveras med lite lime och jordnötter – en thailändsk klassiker.

 

Kock_1Namn: Sarinthip Rangsima.
Smeknamn: Pa-Piaa
Erfarenhet: Självlärd kock från Thailand där hon drev egen restaurang. Har efter det jobbat många år i Tyskland där gedigen branscherfarenhet uppnåtts.
Vad rekommenderar du och varför? ”En mustig och god gryta som jag vill rekommendera är Panangcurry gryta med kyckling. Panangcurry innehåller en mängd olika kryddor, som tex citrongräs, galangalrot, chili, limeblad och koriander och tillsammans med kokosmjölk blir grytan väldigt god/delikat.